Nelson Mondialu dă de pământ cu Bianca de la ”Puterea dragostei”, fosta iubită a fiului său:

Nelson Mondialu a lansat un nou atac la fosta iubită a fiului său, Livian. Este vorba de Bianca, nimeni alta decât concurenta de la ”Puterea dragostei”.

„Când am fost acolo, la emisiune, și m-am întâlnit cu ea… Vă jur că mirosea a hormoni. Eu îi zic să-și vadă de treabă. Nu are o șansă în familia asta.

Nu are șanse. Nu vorbesc în ură și dușmănie, vorbesc la nervi. Nu ai tu cum să-l scoți nasol pe copilul meu. Publicul care e deștept o să înțeleagă. Ea e mai deșteaptă ca mine în anumite puncte.

Ea a fost cu prea mulți de acolo și acum dă vina pe băiatul meu, nu ai cum să faci asta. Eu i-am dat o șansă, i-am zis că-i aștept acasă, dar nu mai am cum să stau la masă cu ea după tot ce a făcut”, a declarat Nelson Mondialu pe vlog.

Într-un vlog postat pe contul său de Youtube, în ziua de Paște, Nelson a anunțat că o vrea pe Ella drept noră deoarece este o fată frumoasă și deșteaptă.

„S-A DECIS! JADOR ESTE DE ACORD! ELLA SI LIVIAN OAMENI BUNI!!”, a scris Nelson. „Noi trebuie să-l însurăm pe copil după cum cere publicul. 1% spun eu. Din acest 1%, facem 50% eu și 50% Jador. Ella fiind o fată frumoasă, atrăgătoare, deșteaptă”, a declarat Nelson Mondialu.