Testul feminitatii! Alege pantofii care iti plac si afla ce spune despre tine

Dupa cum recunosc chiar barbatii, picioarele femeilor reprezinta una dintre cele mai atragatoare parti ale doamnelor si domnisoarelor.

Alege perechea de pantofi care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si afla ce „fiara” zace in sufletul tau. O singura pereche de pantofi poate scoate la suprafata numeroase taine ascunse ale sufletului tau.

1. Atragi intotdeauna atentia, indiferent unde mergi. Sunteti o persoana pretentioasa cand vine vorba de barbatii pe care ii alegeti in viata dumneavoastra. Nu aveti incredere in oricine.

2. Sunteti o femeie romantica, zambitoare si idealista. Va plac cadourile scumpe si puneti pret pe cuvantul oamenilor. Mare grija, nu toata lumea va merita increderea!

3. Sunteti sotia ideala, mai exact, tot ceea ce isi doreste un barbat. Aveti mare grija la imaginea dumneavoastra. Din pacate insa, nu prea intalniti barbatul ideal.

4. Cand vine vorba de personalitatea dumneavoastra, energia si optimismul va recomanda in totalitate. Fermecati barbatii doar cand le vorbiti.

5. De mica ati fost remarcata pentru simplitatea si naturaletea pe care o detineti. Aveti o multime de prietene care vin sa va vorbeasca, ca unui la psiholog.