Copiii Nicoletei Luciu sunt de nerecunoscut! Au crescut și sunt extraordinari de frumoși! Băieții ca băieții, dar stai să o vezi pe fetiță, o superbitate! Imagini inedite… Ce repede trece timpul! Asta nu e tot, stai să vezi ce le face Nicoleta în fiecare zi:

Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din Showbiz-ul românesc, poate candida cu succes la titlul de cea mai grijulie mămică. Ipostazele în care reporterii au surprins-o pe vedetă sunt dovada clară a acestui lucru.

Cum vremea din weekend-ul care s-a încheiat a fost însorită, mulţi români au luat cu asalt parcurile şi staţiunile montane.

Aşa a procedat și Nicoleta Luciu, care a profitat din plin de temperaturile ridicate din termometre şi a dat fuga la munte, împreună cu copiii săi. În căutarea unei oaze de linişte, diva a optat pentru o excursie la Râşnov.

Discretă din fire, Nicoleta Luciu a înceract să nu atragă privirile turiştilor. Aşa că, în timp ce odraslele se jucau de mama focului în renumitul parc de distracţii din oraş.

Vedeta a stat pe o bancă, alături de bona micuţilor şi i-a supraveghiat tot timpul. Îmbrăcată cu o ţinută sport, Nicoleta Luciu şi-a acoperit privirea sub o pereche de ochelari de soare.

După ce s-au distrat de minune în renumitul parc de distracţii din Râşnov, cei mici au simţit nevoia de puţină adrenalină, aşa că s-au îndreptat direct spre cinematograful 3D din apropiere. Cât timp copiii s-au bucurat de noua tehnologie, diva i-a aştepat liniştită.

Pentru a scăpa de plictiseală, vedeta a urmărit distracţia celor mici pe un ecran amplasat la intrarea în sala de spectacole. Mai mult, pentru a rămâne cu o amintire.

Nicoleta a pus repede mâna pe telefon şi a imortalizat momentele de bucurie ale micuților.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu renumitul om de afaceri Zsolt Csergo.

Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Nicoleta Luciu face naveta pentru a-și face intervenții estetice

Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv.

Așadar, în ultima perioadă s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu și despre faptul că intervențiile estetice au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Ei bine, intervențiile secrete la care a apelat Nicoleta, nu de alta, dar vedeta a preferat să nu vorbească despre acest subiect, la modul concret, chiar dacă și-a mai postat fotografii din cabinetul medicului estetician.

Și, deși mulți probabil cred că vedeta este clientă fidelă bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine săptămânal în București, unde face vizite la doi medici: unul estetician și unul stomatolog.

„Ne trezim la șase dimineața. Am o fată care stă cu mine și mă ajută. Având în vedere că trebuie să avem grijă de patru, chiar trebuie să ne împărțim… Suntem full.

După ce ne trezim, mergem la școală, apoi cumpărături. La opt sunt în casă. dacă sunt liberă, facem curățenie, aspirat, spălat… Apoi încep activitățile cu copii…

În jurul orei 10 ne culcăm… pentru mine am timp până-n ora 12:00. Cam o dată pe lună, eu și soțul meu, Zsolt, mai plecam câte două zile doar noi.

De Revelion am fost într-un pub, am dansat, nu am stat stresată că mă filmează cineva…”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta locuieste intr-o vila impozata, cu curte intinsa, evaluata la 400.000 de euro. In apropiere se afla si blocul in care sotul ei are birourile, in incinta complexului „Fortuna Park”.