Carmen Grebenișan, primele declarații despre iubit și căsătorie:! „Probabil o să apară un copil și la mine”

Carmen Grebenișan vorbește deschis despre iubit și căsătorie. Vloggerita are planuri mari de viitor, își dorește și un copil.

Frumoasa Carmen a dat tot din casă. A vorbit despre planurile sale, dar si despre secretele pe care le are cu prietenele ei.

„Eu merg pe premisa asta. Funcționează. Cu prietenele nu te cerți. Nu contează ce băiat apare în preajmă. Mai bine îl împarți.”

După acestă declarație, vedeta sustinea că în cazul ei nu a fost necesar acest lucru, deoarece până acum ea si prietenele ei au avut gusturi diferite, referindu-se la bărbați.

Carmen a vorbit la Xtra NIght Show despre relația cu iubitul ei, cu care este împreună din luna februarie. Carantina au petrecut-o împreună si susține ca acesta a fost testul suprem si lucrul care i-a apropiat si mai mult.

„A fost ok. Ne-am împărțit toate rolurile în casa. A fost foarte bine.”

Frumoasa vloggerița a vorbit despre sarcina Alinei, prietena ei, si despre posibilitatea de a deveni și ea mamă.

„La un moment dat am avut eu si Alina un gând, pueril. Dacă facem un copil, să-l facem deodată. Probabil o să apara un copil și la mine, cine știe.”

Carmen a vorbit despre relația ei cu familia iubitului, pe care a vizitat-o la Slatina si despre care susține că au primit-o cu brațele deschise, de parca s-ar fi cunoscut de o viață.