S-a aflat, după scandal! Ce va face Radu Palaniță cu banii câștigați la Românii au Talent:

Al zecelea sezon ”Românii au Talent”. Poate că, la început, atunci când unii dintre românii cei mai talentați și-au învins tracul și au urcat pe scena primului sezon al showului de mare succes, nimeni nu s-a gândit că vor urma 10 sezoane senzaționale, iar povestea pare a fi… foarte departe de final.

Antren, emoție, tensiune, suspans, adrenalină, replici savuroase, numere senzaționale, lacrimi de bucurie, lacrimi ale tristeții pentru cei care – în pofida tuturor speranțelor pe care și le-au pus – nu au reușit să câștige marele premiu atât de râvnit.

Și nu este vorba despre un premiu oarecare, fiindcă – în această seară – mecanicul auto Radu Palaniță, câștigătorul celui de-al zecelea sezon al showului ”Românii au Talent”, a încasat o sumă impresionantă – 120.000 de euro! De asemenea, în finală, pe lângă marele premiu, au mai fost acordate premiul pentru locul 2 (în valoare de 20.000 de euro), obținut de Siena Vușcan, și premiul pentru locul 3 – în valoare de 10.000 de euro, obținut de Mihai Țigaret. Premiul de originalitate a fost obținut de Vlad Ciobanu.

Radu Palaniță a declarat, recent, că dacă va câștiga marele premiu la Românii au Talent, ”îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

Concurenții au sperat și, pe de altă parte, și-au făcut planuri în legătură cu marele premiu. Firește, fiecare a jinduit la suma impresionată, iar planurile lor de viitor au inclus – în eventualitatea câștigării concursului – călătorii, case, investiții în propria educație, acte de caritate.

“Cu cei 120.000 de euro… mi-aș dori să ne cumpărăm o casă”, a mărturisit Sara Ardeleanu (10 ani) recent pentru click.ro.

“Cu cei 120.000 de euro mi-aș dori să am parte de câteva călătorii alături de familie, iar pe restul îi voi investi în educația mea”, a spus dansatoarea dansatoare pe hoverboard Daria Călugăru, în vârstă de 12 ani. Potrivit sursei citată mai sus, Duo Maintenant, echipa de acrobați formată din artiștii francezi Ludivine Furnon și Nicolas Besnard: “Având în vedere situația economică actuală, cu acești bani am vrea să asigurăm viitorul familiei noastre”. “Dacă aș câștiga mare premiu, mi-aș dori să îmi pot cumpăra o casă și cu restul banilor să-i pot ajuta și pe cei nevoiași”, a spus Aura Marcu (33 de ani), stewardesa orfană din Bacău.

Theodor Marcu, geniu al matematicii la doar șase ani, a dezvăluit: “Dacă eu aș câștiga, aș vrea să vizitez casele memoriale ale tuturor celor despre care am citit: Bethoven, Mozart…”
scrie rol.ro