Am aflat adevărul despre iubitul Margheritei de la Clejani:

Iubitul Margheritei de la Clejani are un ”CV” controversat! Trecutul tânărului pare să fie extrem de tumultuos și presărat cu multe momente violente. Potrivit unor apropiați ai cântărețului, Theodor și-ar fi maltratat, în trecut, iubitele.

Condamnarea pentru consum și deținere de substanțe interzise pare să fie doar o mică parte din ”CV-ul” stufos pe care-l are tânărul ce se iubește cu fiica Clejanilor.

De-a lungul timpului, Theodor a distribuit în mediul online mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase. Iubitul Margheritei se pare că n-a ezitat să-și împărtășească ”hobby-ul” cu internauții. Nu de puține ori, acesta s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile.

Comportamentul violent de care l-au acuzat apropiații s-a remarcat și în unele postări ale tânărului. Iubitul Margheritei se pare că avea o pasiune pentru arme. Acesta nu ezita să posteze pe Instagram fotografii cu subînțeles în care apar diferite arme. Ba un cuțit, ba un pistol…

Și-ar fi „terorizat” iubitele!
Conform mărturisirilor unei persoane din anturajul acestuia, în urmă cu ceva timp, Theodor a fost implicat într-o relație foarte serioasă. Doar că iubita de la acea vreme a tânărului ar fi mărturisit prietenilor că Theodor era extrem de posesiv și chiar agresiv. Nu de puține ori, tânărul ar fi bătut-o. Și, mai mult decât atât, acesta și-ar fi forțat iubita să consume anumite substanțe interzise. „Era foarte posesiv cu ea, o bătea și o obligă să se drogheze cu el”, au susținut sursele noastre.

Iar ca tacâmul să fie complet, în urmă cu câteva luni, după ce s-a cuplat cu o tânără care este artist tatuator, Theodor ar fi fost din nou în centrul unui mega-scandal. Acesta ar fi snopit-o pe tânără în bătaie. Iubita lui Theodor s-ar fi ales cu un ochi umflat și cu nasul spart.

”Din cauza comportamentului violent și al «hobby-ului» controversat, familia lui a întrerupt orice legătură. Nimeni din familie nu mai vorbește cu el”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o persoană din anturajul lui Theodor.

Theodor, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise
scrie rol.ro