Ce spune Ramona, fiica ”renegată” a lui Ioniță de la Clejani, despre Margherita? Bruneta a așteptat acest moment ca să facă mişto de ea

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani din prima căsătorie, a găsit momentul perfect să iasă la ”lumină” din nou. Tânăra mama a trei copii s-a chinuit de mica să-și croiască un drum în vviață, nefiind sprijinită de tatăl ei precum frații săi vitregi.

Ramona Manole a ieșit de-a lungul timpului în presă spunându-și povestea vieții. Aceasta l-a acuzat pe Ioniță de la Clejani că a abandonat-o de mică, fără să o spriine moral sau material, așa cum a făcut cu Margherita și Fulgy.

Ramona Manole a adunata, așadar frustrări pe care și le-a etalat de-a lungul timpului în fața oamenilor, chiar dacă întrebată fiind dacă își invidiază frații, aceasta arăspuns că îi apreciază ș nu are nimic cu nimeni.

După ce Margherita și-a făcut mai multe operații estetice, Ramona Manole a declarant că arată mai mult a bărbat. Iar o postare a ei pe Facebook a întărit afirmația: ”Frații mei gemeni mânca-le-aș gurița lor”, a scris aceasta în dreptul unui colaj de fotografii cu ea, Ioniță și Margherita de la Clejani.

La doar o zi de la scandalul care a pus-o într-o lumină rea pe sora ei mai mică, Ramona și-a pregătit armele și a lansat cea ma uimittoare piesă a sa: Mândru-i tata când mă vede”, o melodie, evident, dedicate tatălui său, care ascunde multe emoții și trăiri.

”New New New clip Cu drag va prezint noul meu clip și doresc sa mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor pentru ajutor și nu în ultimul rand Doamnei Ionela Anghel Popa pentru acesta melodie pe care o ador va doresc vizionare plăcută #like #share #subscribe va invit sa va abonați pe canalul meu de YouTube ”, a spus Ramona în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Luată la rost de fanii săi, că ar fi așteptat în mod expres un astfel de moment să facă rău familiei tatălui său, Ramona a declarant că nicidecum nu-și dorește acest lucru.

”Educația mea nu îmi da voie sa ma bucur de răul nimanui ,pentru ca eu cunosc viața de jos .Tin sa va mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre ,și indiferent de situație dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea.”, a scris Ramona Manole pe contul său.