Replica a venit imediat! Ce spune Mara Banica despre Viorica de la Clejani!

De curând, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident de circulație în Capitală, unul pe care ea l-a provocat, fiind prinsă drogată la volan. La vederea acestor imagini, mama sa, Viorica, i-a sărit imediat în apărarea fiicei sale, în ciuda ipostazelor șocante în care a fost surprinsă. Iată ce a avut de spus Mara Bănică în acest caz!

Astăzi, telespectatorii Acces Direct, au aflat despre cazul Tudoriței Burlacu, o bunică care susține disperată că își vrea nepoțelul, deoarece acesta nu ar fi fost în siguranță la propria mamă, pe motiv că ar umbla cu mai mulți indivizi și ar avea și o problemă neuropsihică.

Invitată în platoul Acces Direct, Mara Bănică a ascultat cu atenție acest caz și a sărit în apărarea tinerei, susținând că bunica micuțului nu are niciun drept să îl țină departe de mamă.

Pentru a-și susține punctul de vedere, Mara Bănică a adus în atenția publicului și exemplul Vioricăi de la Clejani care nu a stat nicio clipă pe gânduri și i-a luat apărarea Margheritei, în ciuda faptului că a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise.

„Fac o paralelă cu o mamă celebră din showbiz pe care am tot văzut-o, mă refer la Viorica de la Clejani. Am văzut-o leoaică pentru fata ei și a zis: ce părinete nu își apără copilul în orice fel de situație?”, a spus Mara Bănică la Acces Direct.

Astfel, Mara Bănică a transmis că fiecare mamă are datoria de a-și apăra copilul, indiferent de situațiile în care este implicat, criticându-i în același timp atitudinea bunicăi Tudorița Burlacu.