Detalii șoc ies la iveală despre iubitul Margheritei de la Clejani! Cine este bărbatul misterios din viața vedetei

Liniștea în familia Clejanilor a fost din nou zguduită de un scandal în care unul dintre copii este implicat. De data aceasta, Margherita este cea care le-a făcut probleme părinților ei. După ce a fost prinsă drogată la volan, detalii șoc ies la iveală despre actualul iubit al tinerei artiste.

Margherita de la Clejani a ținut ascuns faptul că are un iubit, iar în ziua în care a făcut accidentul totul a ieșit la iveală. Fiica Clejanilor se afla în mașină alături de cel cu care are o relație, atunci când a pierdut controlul volanului.

Se pare că iubitul Margheritei de la Clejani nu ar fi străin de problemele cu legea și nici de substanțele interzise. În urmă cu doi ani, bărbatul ar fi fost condamnat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante, potrivit Cancan.

La vremea respectivă, iubitul artistei ar fi scăpat doar cu o amendă de 900 de lei, pentru că ar fi semnat un acord de recunoaștere. Tânărul a mai fost nevoit să plătească și cheltuielile de judecată, adică încă 550 de lei.

Se pare că vedeta și-a găsit sufletul pereche pe care îl căuta de atât timp, așa cum anunța în aparițiile sale la televizor. Iubitul Margheritei este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ‘Nordwlui’. Muzica pe care acesta o face este în mare parte despre substanțele interzise.

La două zile după accident, Margherita de la Clejani a fost surprinsă alături de iubitul ei într-un loc retras, de lângă blocul în care aceasta locuiește. Cei doi aveau un comportament destul de ciudat, ba chiar bărbatul a lovit-o la un moment dat pe maimuța iubitei sale.