Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa Clejanilor, după ce Margherita s-a întors de la Poliție! Vecinii, îngroziți de zgomotele auzite

Situația provocată de Margherita nu este deloc una ușoară, mai ales dacă vorbim din perspectiva familiei.

Deși pe rețelele de socializare părinții o susțin în totalitate după ce a produs accidentul cu mașina, fiind sub influența drogurilor, în realitate lucrurile stau complet diferit!

Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa Clejanilor, după ce Margherita s-a întors de la Poliție? Vecinii au fost îngroziți de zgomotele auzite!

”S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții”
Noi dezvăluiri în scandalul anului. Margherita, Margherita, ți-ai făcut-o cu mâna ta, căci de, știți vorba aceea,

o problemă nu vine niciodată singură! Cu toate că pe rețelele de socializare, dar și în presă,

Viorica și Ioniță s-au certat cu toată lumea pentru a-și apăra fiica, în realitate, lucrurile stau complet diferit, iar asta nu o spunem doar noi, ci vecinii Clejanilor!

Ajunsă în locuința familiei, Marga a fost nevoită să dea explicații pentru gesturile pe care le-a făcut. Și dacă credeți că totul a fost cu calm și vorbe dulci, nici gând!

Spiritele s-au încins imediat, iar din locuința Clejanilor s-au auzit numai urlete și țipete, ba chiar, vecinii susțin că Viorica i-ar fi dat o palmă fiicei sale.

Și asta nu este tot! Vecinii sunt îngroziți de scenele la care sunt nevoiți să ia parte de fiecare dată, compătimind-o pe Viorica pentru situațiile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului atât cu Margherita, cât și cu Fulgy.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă.

Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea.

A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor.

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție după scandalul în care a fost implicată fiica sa.

După ce jurnaliștii au relatat în detaliu ce s-a întâmplat în momentul producerii accidentului de către Margherita de la Clejani, cunoscuta artistă a explodat. Aceasta a aruncat cu o cutie de lapte în reporteri și i-a udat pe jurnaliștii prezenți în fața porții sale cu un furtun de apă.

a publicat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare în care le spune fanilor săi că orice ar face copiii ei, mereu îi va apăra și că există lucruri mai grave pe lumea asta, decât accidentul provocat de Margherita.

Ceea ce șochează este faptul că ea nu și-a prezentat scuzele pentru ceea ce a făcut și chiar i-a îndemnat pe curioși să-și vadă de treburile și de viața lor.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…

Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui.

Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet” , a scris Viorica într-o postare pe Instagram, în urma celor întâmplate ieri.