Oferta fabuloasă primită de Vulpița să renunțe la Acces direct. Decizia Veronicăi de la Blăgești

Vulpița a devenit o cloșcă pentru Antena 1, audiențele pe care le produce fiind mană cerească pentru producătorii emisiunii de la Acces direct.

Vulpița, tentată de Leo de la Strehaia

Veronica Stegaru a devenit un personaj dorit tot mai mult la diferite evenimente, iar recent, fata din Blăgești a primit o ofertă de la un cunoscut om de afaceri pentru a renunța la emisiunea de la Antenă.

Leo de la Strehaia i-a propus Vulpiței să renunțe la „Acces direct”, oferindu-i posibilitatea de a juca într-un reality-show pe Youtube alături de el.

I-a promis marea cu sarea și o sumă pe care unii nici nu o visează: un miliard de lei vechi!

Leo de la Strehaia i-a propus Vulpiței să o trădeze pe Mirela Vaida de la Acces Direct și să realizeze u realitz show pe canalul lui de Youtube. Dacă Vulpița li soțul ei, Viorel Stegaru, vor fi de acord, Leo de la Strehaia susține că le va plăti un onorariu de 100000 de lei.

”Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă. Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv„, susține Leo de la Strehaia.

Veronica Stegaru s-a gândit ce s-a gândit și l-a refuzat pe Leo, deocamdată, având în vedere că Antena 1 ține cu dinții de ea și soțul ei, chiar dacă ar fi trebuit să plece de mult din emisiune căci contractul pe care l-au semnat ar fi expirat.

Viorel Stegaru are liber la Anca de la Strehaia

Patroana s-ar bucura să o vadă pe fosta ei noră cuplată cu Viorel Stegaru

În plus, Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, s-a implicat și ea în afacere și a mai venit cu o propunere în plus pentru cele două vedete ale Acces Direct.

„Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el.

A stat cu el în București, a vorbit cu el…”, a mărturisit mama Prințului Țiganilor, Patroana pe Youtube.

Despre ce va fi vorba în reality show-ul făcut de Leo de la Strehaia

Mai mult, Patroana susține că nu ar fi deranjată ca Anca, fosta soție a fiului său, să se cupleze cu Viorel Stegaru. ”Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”, a spus Patroana. De altfel, Leo de la Strehaia spune că emisiunea pe care vrea să o facă va fi ca să își găsesască el o soție.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea.

Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a spus Leo de la Strehaia,

Mai mult, mama lui Leo a spus că nu ar deranja-o ca Anca de la Strehaia să se cupleze cu Viorel, partenerul Vulpiței: „Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”.

De cealaltă parte, fiul Patroanei nu are nici el foarte bine clarificată viața sentimentală.

Dacă între Viorel și Vulpița certurile și împăcările au devenit deja o obișnuință, același lucru se poate spune despre Leo și Dana Criminală, de care încă nu se poate distanța definitiv.