Margherita de la Clejani, declarații ciudate după accident. “Eu sunt de la Hollywood, mai era Johnny Depp cu mine în mașină!” Ce spune despre acuzația că ar fi consumat droguri

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier sâmbătă dimineață, în urma căruia artista a ajuns la IML, din cauză că avea un comportament suspect.

Ulterior, s-ar fi descoperit că ar fi consumat heroină. După audieri, tânăra era pur și simplu răvășită. Motiv pentru care tatăl ei a refuzat la început să o lase să ofere vreo declarație.

Ioniță de la Clejani nu a avut din păcate pentru el succes, iar Margherita a oferit niște replici cel puțin ciudate la întrebările jurnaliștilor.

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine.

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Până să intre la biroul accidente ușoare, Ioniță de la Clejani a oferit o primă reacție.

Bărbatul susține că a fost vorba doar de un accident rutier și a sărit ca ars când a fost întrebat ce părere are de faptul că Margherita ar fi fost depistată la volan sub influența substanțelor interzise.

“A fost un accident ca oricare altul!”

“Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor?

Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

Până să ajungă la dezintoficare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent.

A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că era narcoman. scrie cancan.ro

Tatal vedetei, Ionita de la Clejani le-a spus politistilor ca Margheritei i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile.

Comunicatul Politiei

”Astazi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Sincai.

Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Sincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulatie.

In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator si gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto si cu aparatul DrugTest.

Aparatul a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltarii probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.”