Natalia Oreiro a împlinit 43 de ani! Mai ții minte cum arăta celebra actriță în rolul lui Milagros din ”Înger sălbatic”?

Fericire mare pentru fanii Nataliei Oreiro! Frumoasa actriță astăzi a împlinit 43 de ani! Oare mai țineți minte cum arăta în rolul lui Milagros din ”Înger sălbatic”?

Da, da, nu este o glumă! Natalia Oreiro a împlinit astăzi 43 de ani, însă, vârsta reprezintă doar o cifră pentru celebra actriță, care se bucură de un trup tras prin inel, fiind invidiată de majoritatea tinerelor din zilele noastre.

A devenit consacrată după ce a dat viață personajului Migraos în cunoscuta telenovelă ”Înger sălbatic”, difuzată la noi în țară în anul 1998.

”Natalia e exact așa cum mi-am imaginat-o toată viață”

Există însă în România o solistă care o admiră enorm, Maria Andreea (33 de ani), și care a avut norocul să o întâlnească nu doar pe Natalia, ci pe Thalia. Ea ne-a povestit secrete despre cele două dive latino.

Au urmat sute de personaje datorită cărora Natalia Oreiro a ajuns la inimile tuturor. Și dacă credeați că este cunoscută și iubită doar în străinătate, vă înșelați amarnic, căci frumoasa actriță are propria comunitate de fani la noi în țară.

Printre aceștia, una dintre tinerele cântărețe de la noi din țară, Maria Andreea, a povestit momentul unic în care s-a întâlnit cu idolul ei.

”Cu Natalia a fost ceva de vis. A fost incredibil. Pe 16 martie 2019 am reușit să o văd pe Natalia, după atâția ani.

Natalia a fost de acord să ne întâlnim cu ea imediat cum se trezește. Ne-a primit în apartamentul ei de la hotel. Nu-mi venea să cred. Era în halat și papuci de interior și nici măcar nu era machiată, avea doar o cremă pe față.

Ne-a rugat să nu facem video, dar în schimb am putut face poze cu ea câte am vrut. Când am intrat la ea, eu am fost prima care a îmbrățișat-o și i-am spus: Am așteptat 18 ani acest moment!

Au fost două zile incredibile, pentru că m-am întâlnit cu fanii mari din Polonia și Cehia, dar și cu două prietene din România, care o știau pe Natalia de foarte mulți ani”, a povestit Andreea pentru click.ro.

În plus, cele două au stat de vorbă, au făcut fotografii, iar celebra actriță chiar a compus câteva versuri pentru fanii, de parcă se știau de o viață.

”Natalia e exact așa cum mi-am imaginat-o toată viață. Am stat de vorba, ne-a semnat fotografii, ne-a scris versuri să le imprimăm pe tricouri, la un moment dat stăteam toți pe jos în cameră și parcă ne știam de o viață.

A fost o întâlnire ce-mi va rămâne în suflet mereu. Iar de Revelion era cât pe ce să mă duc să o văd din nou in Polonia, n-a fost să fie, dar cu siguranță vor mai fi ocazii”, a adăugat ea.

Cât despre înfăţişarea ei, actriţa arată la fel de bine precum o făcea când apărea în telenovela care a consacrat-o. Cu tenul ca de porţelan şi o siluetă ca trasă prin inel, Natalia Oreiro e la fel de cool ca întotdeauna. Pe 19 mai este ziua ei de naştere! Natalia a rămas la fel de carismatică şi tânără.

Ce s-a intamplat cu vedeta dupa incheierea serialului care i-a adus celebritatea mondiala si cu ce se ma ocupa ea acum? Asa cum era de asteptat, Natalia a continuat sa semneze contracte pentru alte telenovele si si-a continuat cariera muzicala. In 2008 a facut tranzitia catre cinematografie.

In plus, a gandit si a creat o linie vestimentara si s-a dedicat unui lung sir de cauze umanitare, devenind ambasador UNICEF in Argentina si Uruguay, dar si reprezentant Greenpeace.