Femeie din Vâlcea care și-a bătut mama de 84 de ani, cercetată de polițiști

O femeie din Vâlcea care a fost filmată în timp ce și-a bătut mama de 84 de ani este cercetată de poliție. Bătrâna a fost spitalizată, în timp ce fiica ei de 62 de ani e vizată de un dosar penal pentru violență în familie.

O înregistrare video postată pe Facebook o arată pe bătrâna de 84 de ani stând pe jos, în curte, complet dezbrăcată. Lângă ea este fiica sa, care strigă și îi adresează cuvinte dure.

”Ridică-te! Hai odată!”, se aude pe înregistrare.

Femeia își lovește mama în repetate rânduri și-i cere insistent să se ridice. Bătrâna este lovită inclusiv cu picioarele în cap. Înregistrarea video de aproximativ 7 minute, care conține scene cu un puternic impact emoțional, ce nu pot fi difuzate, a fost filmată cu un telefon mobil.

Iata ce spune IPJ Valcea:

Conform unui comunicat, agresiunea s-a consumat pe 19 aprilie, în ziua de Paște, în satul Mrenești, din comuna vâlceană Crețești. Alertați printr-un apel la 112, polițiștii de la Secția 3 Rurală Sutești au intervenit în zonă.

”Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, au transmis anchetatorii.

Conform comunicatului, Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile și a dispus evacuarea fiicei din locuința comună. De asemenea a emis și obligația ca femeia să nu se mai apropie de mama ei la o distanță mai mică de 10 metri.

Judecatoria Dragasani a emis un ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 3 luni de zile, dispunand evacuarea fiicei din locuinta comuna si obligatia de a nu se apropia de mama ei la o distanta mai mica de 10 m.

In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie, cercetarile fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragasani.

De asemenea, politistii au intreprins toate demersurile pentru informarea autoritatilor si institutiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei domestice”.