Românii au Talent! Cât de mare este premiul pentru originalitate

Astazi se decerneaza marele premiu pentru originalitate la Românii au Talent! Incredibil cati bani sunt pusi in joc!

Românii au Talent. Vineri, 22 mai, PRO TV transmite o ediție specială a emisiunii ”Românii au talent”, în cadrul căreia telespectatorii își vor putea vota favoritul pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Vinerea aceasta, show-ul este la putere la PRO TV. Într-o ediție specială ”Românii au talent”, cei mai spectaculoși concurenți ai acestui sezon își dispută premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020

Scena este a lor, votul le aparține celor de acasă! Nu ratați vineri, 22 mai, de la 20:30, ediția specială. In cadrul acesteia se va decide câștigătorul premiului de originalitate. Au crezut în șansa lor, și-au găsit curajul de a urca pe scenă, au impresionat și au ridicat publicul în picioare. Acum a venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel.

Vinerea aceasta, 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților vor lupta pentru premiul de originalitate. Participanți spectaculoși care au avut viziunea de a pregăti momente neașteptate vor avea acum nevoie de susținerea celor de acasă.

Cei care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură, în fiecare săptâmănă, au acum puterea de a decide cine va câștiga premiul de 10.000 de euro.

De-a lungul a cincisprezece săptămâni de preselecții, pasiunea și munca s-au îmbinat în momente unice care i-au făcut pe cei din sală să aplaude, iar pe cei de acasă să-și exprime aprecierea. In seara aceasta, spectacolul ajunge în etapa în care voturile primite vor face diferența.

”Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”, declara Andi Moisescu într-una din edițiile acestui sezon. Însă, pentru deschizătorii de drumuri care vor intra în lupta pentru premiul de originalitate, înfrângerea nu-și va găsi locul în această ediție: este șansa lor de a câștiga votul telespectatorilor.

Romanii au Talent este una dintre cele mai indragite emisiuni tv din Romania! Show-ul atinge la fiecare editie audiente uriase!